Your Totally 666% Kafan Pics
Metal
By: Kafan Metal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 1-Apr-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
ari ini

aku x update! malasssssssssssss


Tuesday, 4-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Ini Bersama Beliau

 
 
 
View all 16 photos...
ari ini bersama beliau,

beliau bersama aku ari ini,

aku , beliau bersama


Saturday, 2-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ntah pasal ape kepale aku gatal

garu
garu lagi
x perlu lagi aku menerangkan dgn lebeh terperinci..
kepala aku gatal
mungken ade haiwan ternakan (halal)
atau kelumumur liar yg tumbuh sesuka hati

dan yg pastinya aku x de idea dan aku x reti nak memposingkan diri di depan kamera / video camera / web cam / dan ape jenis kamera ! hkahkahkaahk tapi aku cube2
mane tau.. nanti tokey URTV tgk aku bergamba.. dea berminat utk mengambil aku menjadi model ? jadi cover pon oke per?


Thursday, 9-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
saje je rejister! korang rejister bleh? aku x bleh?

ini thn 1998
ni pon 1998
ni thn 2004, agak poyo bukan?
View all 6 photos...
haha saje je aku rejister menatang nie! walaupon ia bukan dipanggey menatangpages.com!
lagi pon ade member aku yg baek hati dan lawa plak tu
yg tolong rejister kan .. aplotkan gamba memula tu
mekaseh banyak2 kat dea
rasa nak geget je pp dea..
nanti aku blanje dea teh tarik beserta roti petak spt yg diidamkannye!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net